Profiler

Helena Dong

Helena er gruppens koreograf og kunstneriske leder. Hun er altså primus motor, hjernen bag hele operationen. Helena kommer fra en baggrund med gymnastik og kan derfor springe højt og langt og frygtløst som ingen anden. Hun tog første spadestik til truppen i 2012 og har sidenhen stødt udvidet ambitioner, kostumelager og repertoire. Til daglig arbejder hun som neonatalsygeplejerske og koreograferer musicals i ét væk. Hun er desuden ubestridt mester i at lave krøller med et glattejern, og så har hun altid Treo med i tasken.

Nadja Cheblaoui Jensen

Anne Hammer

Josephine Gram Nørregaard

Heidi Maria Rasmussen

Heidi læser en kandidat som produktudviklingsingeniør og arbejder som pilatesinstruktør, så hun er altid klar med en ny slags mavebøjninger, truppen skal prøve af til træning. Hun har gennem flere år dyrket springgymnastik og har efter sin start i Foxy fået fyldt hverdagen godt op med dans i alle afarter.

Line Thorup

Line studerer idræt og sundhed i Odense. Hun har bred erfaring med dans indenfor hiphop- og streetgenren og underviser også i netop disse stilarter til daglig. Hun er desuden, ind til videre, truppens hurtigste medlem til at nå toppen af en klatrevæg, og så er hun lidt af et rodehoved.

Julie Strange, Solist

Julie er truppens tilknyttede sangerinde, og er uddannet fra Musikkonservatoriet i Odense. Hun synger som en drøm, og hun har som mange af de andre en lang baggrund indenfor musicals – både som udøver og som kor-/orkesterleder.

Katrine Freimann Gattrup

Katrine, som regel omtalt KG, arbejder som fysioterapeut og lever det idylliske familieliv uden for byen. Hun har en baggrund indenfor gymnastik og har desuden en stor aversion mod pasgang.

Maria Engholm

Elisabeth Renee Sejbak

Elisabeth læser psykologi og forsøger at jonglere rundt med tre jobs ved siden af, hvilket hun planlægger ned til mindste minutslag. Hun kommer fra en baggrund med ballet og kaster sig tit og ofte uhæmmet ned i en spagat. Hun er desuden vores eneste medlem med brune øjne, og så deler hun titlen som truppens ordensmenneske med Maria.

Anne Kirstine Damgaard

Anne bor i Århus, hvor hun studerer medicin, men hun kommer oprindeligt fra Kerteminde og har altid en masse Kerte-love at give af. Hun har danset ballet noget nær altid og kan af denne grund turnere sine hofter udad til næsten umenneskelige grader.

Ida Jylling